b
Bubbel Voetbal Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over bubbel voetbal

Wat houdt zelf ophalen & terugbrengen van de bubbels in?

Als u de bubbels zelf komt ophalen, zorgen wij ervoor dat alle materialen klaarliggen op de dag dat u de bubbels geboekt heeft. Wij zullen u in Apeldoorn ontvangen en helpen met het inladen van de materialen. Tevens leggen wij u alles uit dat u moet weten over bubbel voetbal. Na afloop van de huurperiode brengt u zelf de materialen weer terug bij ons.

Wat houdt laten bezorgen en ophalen in?

Wij komen op een afgesproken tijdstip de bubbels bij u bezorgen. Als wij de bubbels hebben uitgeladen, blazen we samen met u de bubbels op en geven we uitleg over alles dat u moet weten van bubbel voetbal. Als alles startklaar staat, vertrekken wij weer en zullen wij op het afgesproken ophaaltijdstip weer op uw locatie staan om samen met u de bubbels op te ruimen en in te laden.

Wat houdt volledig verzorgd in?

Wij komen op het afgesproken tijdstip bij u op locatie en zullen de voorbereidingen voor de bubbel voetbal activiteit treffen. Als uw groep compleet is stellen wij ons even kort voor en geven wij een korte uitleg over bubbel voetbal. Daarna zullen we de groep in teams verdelen en starten met de bubbel voetbal activiteit. Na afloop maken we nog een leuke groepsfoto, waarna wij de bubbel voetbal activiteit weer opruimen, inladen en vertrekken van uw locatie.

Waar kan ik de bubbels ophalen en terugbrengen?

De bubbels kunt u ophalen of terugbrengen aan de Fluitersweg 140 in Apeldoorn.

Op welke tijden kan ik de bubbels ophalen?

U kunt de bubbels dagelijks tussen 07.30 uur en 20.00 uur ophalen in Apeldoorn. Van tevoren wordt wel besproken met u hoe laat u de bubbels komt ophalen.

Als ik de bubbels zelf ophaal en terugbreng, wanneer moeten ze dan weer terug gebracht zijn?

U huurt bij ons de bubbels voor een dag. Dat wil zeggen dat u de bubbels op de door u gehuurde dag vanaf 07.30 uur kunt ophalen bij ons en dat deze de volgende dag voor uiterlijk 07.30 uur weer terug moeten zijn bij ons. Indien u de bubbels meerdere dagen heeft gehuurd, dan dienen de bubbels terug te zijn op de eerstvolgende dag na huurperiode voor 07.30 uur.

Hoeveel ruimte heb ik nodig (in mijn auto) om de bubbels op te halen?

Een opgevouwen lege bubbel heeft een afmeting van 160 cm lang, 80 cm breed en 15 cm hoog. Als u een ruime stationwagen heeft, waarbij de achterbank naar beneden geklapt is, dan zouden er 6 tot 8 bubbels in passen.

Hoe groot moet het speelveld minimaal zijn?

Een bubbelende voetballer heeft ongeveer 10-20 m2 ruimte nodig ( kind – volwassene ). Op basis van het aantal personen dat u wilt laten spelen, kunt u berekenen hoe groot het speelveld moet zijn.

Waar moet het speelveld aan voldoen?

Een bubbel voetbal speelveld mag geen scherpe obstakels bevatten en moet vrij zijn van scherpe objecten. Denk hierbij aan glas, steentjes, vuil en dergelijke. Ook is het van belang dat er rondom het speelveld geen scherpe objecten staan, zoals: prikkelstruiken, muren met haken, paaltjes met uitstekende delen en dergelijke.

Met hoeveel personen moet je minimaal zijn om te bubbel voetballen?

In principe kan je met 2 personen bubbel voetballen, maar veelal is wordt er bubbel voetbal gespeeld vanaf 6 personen ( 3 vs. 3 ). De meest afgenomen bubbel pakketten zijn dus ook 6 ( 3vs.3), 8 (4vs.4) of 10 (5vs.5) stuks bubbels. Hoe lang duurt het opblazen en vacuüm zuigen van een bubbel? Per bubbel duurt het ongeveer 3 minuten om hem volledig op te blazen. Het duurt ongeveer 3 minuten om de bubbel vacuüm te zuigen.

Mag ik de bubbels opgeblazen opbergen voor de volgende dag?

Dit mag. Houdt er wel rekening mee dat je hierdoor veel meer ruimte nodig hebt en dat je de bubbels allemaal een klein beetje lucht moet geven.

Wij willen met kinderen en volwassenen bubbel voetballen. Zijn er verschillende maten bubbels?

We hebben 3 soorten bubbels. Maat M, L en XL. Personen die kleiner zijn dan 1.60 meter kunnen het best in maat M. Personen die tussen de 1.60 meter en 2.00 meter zijn passen het best in maat L. Personen die langer zijn dan 2 meter die kunnen het best in de maat XL.

Kan iedereen bubbel voetballen?

Als je goed te been bent, fysiek gezond, langer dan 1.30 en ouder dan 8 jaar dan kan je bubbel voetballen. Wij adviseren mensen met lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld: astma, hoge bloeddruk, epilepsie, hartproblemen en dergelijke niet deel te nemen aan bubbel voetbal. Deelname aan een door ons verzorgde bubbel voetbal activiteit is te allen tijde op eigen risico.

Is bubbel voetbal blessure gevoelig?

Elke vorm van sport brengt risico’s met zich mee. Wij zijn van mening dat bubbel voetbal weinig risico’s met zich meebrengt, omdat je gehele bovenlichaam beschermd wordt door de bubbel.

Kan ik gewoon ademen als ik de bubbel om heb?

De bubbel is van boven en onder open, dus er komt voldoende verse lucht in. Hierdoor is normaal ademen gewoon mogelijk. Bubbel voetbal is wel een intensieve sport, dus mensen die gevoelig zijn of last hebben van hyperventilatie raden wij af bubbel voetbal te spelen.

Kom ik gemakkelijk in en uit de bubbel?

Ja, dit is erg gemakkelijk en kost weinig tijd. In ongeveer 15 seconde ben je in de bubbel. Eveneens ben je binnen 15 seconde wee ruit de bubbel.

Wat zijn de spelregels tijdens een wedstrijd bubbel voetbal?

Er zijn geen officiële regels. Wij hanteren altijd de regel; respect voor de scheidsrechter. Daarnaast mogen bubbelende voetballers personen zonder bubbel niet duwen en andersom ook niet.

Moet je sportkleding aan hebben om deel te nemen aan bubbel voetbal?

Dit is niet noodzakelijk, maar we raden het wel aan. Aan sportkleding zitten amper scherpe objecten bevestigd en kunnen de bubbels dus amper beschadigen. Daarnaast ventileert sportkleding veel beter, dan normale kleding. Als u geen sportkleding aan doet, controleer de kleding dan goed op scherpe punten, randjes en/of bevestigingen, deze kunnen de bubbel namelijk beschadigen.

Gaat er wel eens een bubbel lek en kan ik deze dan zelf makkelijk repareren?

Ja, dit gebeurd wel eens. Daarom leveren we bij elk bubbel voetbalpakket een reparatie kit mee. Hierbij zit een uitgebreid stappenplan om een bubbel snel en gemakkelijk te repareren.

Kan ik korting krijgen als ik de bubbels voor minder dan een hele dag huur? Bijvoorbeeld 1 of 2 uur.

Nee, in principe niet. Huren van bubbels is altijd voor een volledige dag. De prijs hiervan blijft hetzelfde en het maakt dus niet uit of je de bubbels dan 1, 5 of 10 uur gebruikt.

Moet je borg betalen als je de materialen ophaalt?

Nee, wij werken niet met borg.

Bezorgen jullie ook in Duitsland en België?

Ja.

Overige informatie en voorwaarden

Voetballer of geen voetballer, voor deelname aan onze bubbel voetbal activiteiten stellen wij een minimale leeftijd van 8 jaar. Tevens dienen deelnemers langer te zijn dan 1.30 meter.

Wij adviseren mensen met lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld: astma, hoge bloeddruk, epilepsie, hartproblemen en dergelijke niet deel te nemen aan Bubbel voetbal. Deelname aan een door ons verzorgde bubbel voetbal activiteit is te allen tijde op eigen risico.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Contact

Bubbelvoetbalverhuur.nl
Fluitersweg 140
Apeldoorn
T: +31(0)6-21859950
E: bubbelvoetbalverhuur@evespo.nl