b
Bubbel Voetbal Partners

v.v. ASW ( Altijd Strijdbaar Waddinxveen )

Vanaf een afstandje zie je de prachtige velden van v.v. ASW al liggen. V.v. Waddinxveen en v.v. WSE zijn gezamenlijk tot een club gefuseerd met een prachtige accommodatie. Binnenkomst in de kantine is niet alleen thuiskomen, maar geeft u ook nog eens een prachtig uitzicht over alle velden. Een geweldige plek om van de wedstrijden, een hapje en een drankje en de gezelligheid te genieten. De perfecte locatie waar vanaf 2016 ook in Waddinxveen Bubbel Voetbal gespeeld kan worden. Boek nu je Bubbel Voetbal vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vriendenuitje.

HC Ares

Gevestigd op sportpark Nagelpoel vindt je Hockey Club Ares. Deze gezellige Apeldoornse hockeyclub biedt jong en oud volop hockeyplezier. Onlangs heeft de club haar accommodatie weten te verrijken met een geweldig waterveld. De perfecte locatie waar vanaf 2016 ook in Apeldoorn Bubbel Voetbal gespeeld kan worden. Boek nu je Bubbel Voetbal vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vriendenuitje.

Partyboerderij en Camping de Vossenberg

In het plaatsje Epe vindt u partycentrum- en camping de Vossenberg. Een geweldige plek midden op de Veluwe. Omringd door bos kan men genieten van heerlijke wandelingen en fietstochten over de Veluwe. Een perfecte locatie om te kamperen op camping de Vossenberg of om uw familie-, vrienden-, bedrijfs- of vrijgezellenfeest te vieren. Bubbel Voetbal in Epe? Boek dan nu uw bubbel voetbal activiteit.

Ribs Factory Apeldoorn

Met pure en eerlijke ingrediënten worden je de heerlijkste burgers, spareribs en steaks voorgeschoteld. Huisgemaakt bereidt en vers van de grill. Met z’n tweeën of met een hele groep? Grote of kleine Eter? Ribs Factory Apeldoorn is er voor iedereen! Van Bubbel Voetbal spelen krijg je honger, dus na het bubbel voetbal heerlijk eten en drinken? Dat kan, dus boek nu ons Ribs&Bubbels arrangement!

Central Park

Het in huiselijke stijl geklede Central Park is gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Treedt binnen in dit gekke krakkemikkige pandje waar alles te koop is en geniet van een High-Tea, High-Beer, bagels en tal van andere lekkernijen. Een smakelijke manier om uw vrijgezellen-, vrienden- of vriendinnenuitje te combineren met Bubbel Voetbal. Boek nu ons High-Tea/Beer&Bubbels arrangement!

Swingtrike&Stormbike

Altijd al willen rondrijden- of fietsen op een elektrisch aangedreven Swingtrike of Stormbike ( mountainbike ). Met snelheden variërend tussen de 25 km/u en 40 km/u crosst u over fietspaden, door bossen, heuvels op en af. De leukste tourtochten doe je op de Swingtrike of Stormbike. Boek nu ons S-bike&Bubble arrangement hier.

Overige informatie en voorwaarden

Voetballer of geen voetballer, voor deelname aan onze bubbel voetbal activiteiten stellen wij een minimale leeftijd van 8 jaar. Tevens dienen deelnemers langer te zijn dan 1.30 meter.

Wij adviseren mensen met lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld: astma, hoge bloeddruk, epilepsie, hartproblemen en dergelijke niet deel te nemen aan Bubbel voetbal. Deelname aan een door ons verzorgde bubbel voetbal activiteit is te allen tijde op eigen risico.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Contact

Bubbelvoetbalverhuur.nl
Fluitersweg 140
Apeldoorn
T: +31(0)6-21859950
E: bubbelvoetbalverhuur@evespo.nl